Κόσμος

Δημητρακόπουλος για Παντσέρι: «Είμαι βέβαιος ότι κατηγόρησε, ψευδώς, την κυρία Καϊλή»

Δημητρακόπουλος για Παντσέρι: «Είμαι βέβαιος ότι κατηγόρησε, ψευδώς, την κυρία Καϊλή»

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)/Αρχείου

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση Qatargate, το σκάνδαλο χρηματισμού και παρέμβασης τρίτων χωρών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, φαίνεται να πυροδοτούν οι αναφορές του φερόμενου εγκεφάλου του σκανδάλου, Πιερ Αντόνιο Παντσέρι

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση Qatargate, το σκάνδαλο χρηματισμού και παρέμβασης τρίτων χωρών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, φαίνεται να πυροδοτούν οι αναφορές του φερόμενου εγκεφάλου του σκανδάλου, Πιερ Αντόνιο Παντσέρι. Σύμφωνα με όσα δημοσιεύει η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας La Stampa, ο κ. Δημητρακόπουλος δήλωσε: «Μετά τη συμφωνία του με τη βελγική δικαιοσύνη ο Αντόνιο Παντσέρι μίλησε και είμαι βέβαιος ότι κατηγόρησε, ψευδώς, την κυρία Καϊλή».

Παράλληλα, σύμφωνα με το ιταλικό μέσο, πρόσθεσε: «Είναι ένα βελγικό νομικό παράδοξο, το ότι σε εγκληματίες που ομολογούν και μετανοούν, απονέμεται χάρη, ενώ όσοι μάχονται για την αθωότητά τους βρίσκονται στη φυλακή και υποσκάπτεται το τεκμήριο της αθωότητάς τους».

Αυτά ανέφερε ο συνήγορος της Εύας Καϊλή, πρώην αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που βρίσκεται στις βέλγικες φυλακές Χάρεν. Η ιταλική εφημερίδα, τέλος, γράφει ότι ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος επισήμανε ξανά πως η πελάτισσά του υπέστη «βασανιστήρια» στη φυλακή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments