Διεθνή

Η Ρωσία ανακοίνωσε επιτυχημένη δοκιμαστική εκτόξευση πυρηνικού διηπειρωτικού πυραύλου

Η Ρωσία ανακοίνωσε επιτυχημένη δοκιμαστική εκτόξευση πυρηνικού διηπειρωτικού πυραύλου

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot,Λίγες ημέρες μετά την εμπρηστική ομιλία του Βλαντιμίρ Πούτιν και τις απειλές για πυρηνικό πόλεμο, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, σύμφωνα με το πρακτορείο TASS, ανακοίνωσε ότι έκανε επιτυχημένη δοκιμή ενός πυρηνικού διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου.

Στον απόηχο των δηλώσεων Πούτιν για πυρηνικό πόλεμο σε περίπτωση που η Δύση ενεργοποιήσει σχέδιο αποστολής χερσαίων στρατιωτικών δυνάμεων στην Ουκρανία

Λίγες ημέρες μετά την εμπρηστική ομιλία του Βλαντιμίρ Πούτιν και τις απειλές για πυρηνικό πόλεμο, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, σύμφωνα με το πρακτορείο TASS, ανακοίνωσε ότι έκανε επιτυχημένη δοκιμή ενός πυρηνικού διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου.

Δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για το πού και πότε ακριβώς έγινε αυτή η δοκιμή.

Είναι όμως γνωστό ότι πρόκειται για μια επιτυχημένη δοκιμή, όπως λέει το ρωσικό υπουργείο Άμυνας και πρόκειται για πυρηνικό διηπειρωτικό πύραυλο.

Σημειώνεται ότι η ανακοίνωση αυτή έρχεται στον απόηχο των δηλώσεων του Ρώσου προέδρου κατά την τελευταία δίωρη ομιλία του, στην οποία μεταξύ άλλων εμφανίστηκε έντονα επικριτικός και απειλητικός έναντι της Δύσης για την ανάμειξή της στον πόλεμο στην Ουκρανία.

Οι απειλές Πούτιν 

Σύμφωνα με το Sky News, στο ξεκίνημα της προ ημερών ομιλίας του ο Πούτιν εστίασε σε δύο κυρίως θέματα: τον ισχυρισμό του ότι η Δύση θέλει να καταστρέψει τη Ρωσία αλλά και την πεποίθησή του ότι ο ρωσικός λαός και οι ρωσικές επιχειρήσεις στηρίζουν με θέρμη την «ειδική στρατιωτική επιχείρηση» στην Ουκρανία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments