Ζώδια

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Τρίτη (13/11/18)

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Τρίτη (13/11/18)
Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για σήμερα (13/11/18). Είναι εύκολο να υποθέσετε ότι γνωρίζετε τα πάντα για τον/τη σύντροφό σας, αλλά σκεφτείτε το: Ξέρετε τα πάντα για τον εαυτό σας; Φυσικά και όχι.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Τρίτη (13/11/18). Ωροσκόπιο Κριός: Είναι εύκολο να υποθέσετε ότι γνωρίζετε τα πάντα για τον/τη σύντροφό σας, αλλά σκεφτείτε το: Ξέρετε τα πάντα για τον εαυτό σας; Φυσικά και όχι! (Και πόσο βαρετό θα ήταν αυτό). Και οι δύο έχετε απροσδόκητα βάθη. Ωροσκόπιο Ταύρος: Το να κρατάτε τα δάχτυλά σας σταυρωμένα είναι μια ωραία χειρονομία, αλλά ακόμη καλύτερο θα ήταν αν βάζετε όλη σας την προσπάθεια για να επιτύχετε σε αυτή την πρόκληση. Αν εσείς οι δύο κάνετε λίγη ερευνητική δουλειά, θα μπορέσετε να τα καταλάβετε όλα.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι: Το πνεύμα σας είναι πιο κοφτερό από ό,τι συνήθως σήμερα και αυτό λέει κάτι σημαντικό. Ακούτε τον/την αγαπημένο/η σας, αλλά ξέρετε τι είναι σωστό και τι όχι. Όταν βασίζεστε στο ένστικτό σας είστε πιο δυνατοί. Ωροσκόπιο Καρκίνος: Ο πρόσφατος επαγγελματικός σας θρίαμβος σας έχει δώσει αίγλη. Τώρα που αυτό έχει τακτοποιηθεί, μπορείτε να χαλαρώσετε με τον/την αγαπημένο/η σας. Αφήστε τα όλα στη τύχη – μπορεί να εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα!

Ωροσκοπιο Λέων: Τώρα μόλις αρχίζετε να καταλαβαίνετε πόσο σημαντικό είναι να ακολουθείτε αυτό που σας λέει η καρδιά σας. Το σχόλιο, όμως, του/της συντρόφου σας σας κάνει να δείτε ότι οι ενέργειές σας επηρεάζουν κι άλλους ανθρώπους. Πόσο διαφωτιστικό! Ωροσκόπιο Παρθένος: Μήπως πιέζετε τον εαυτό σας και τον/τη σύντροφό σας να συμπεριφέρεστε με έναν συγκεκριμένο τρόπο αντί να εκτιμάτε το ποιοι πραγματικά είστε; Μόλις αρχίσετε να δίνετε προσοχή στην πραγματικότητα, θα συνειδητοποιήσετε πόσο όμορφη είναι η σχέση ανάμεσα σας.

Ωροσκόπιο Ζυγός: Κάντε μια απόδραση από την πόλη, με τον άνθρωπο της επιλογής σας, είτε αυτός είναι ο εραστής σας, ο καλύτερος σας φίλος ή ο αγαπημένος σας ανιψιός. Λίγος χρόνος αφιερωμένος αποκλειστικά στη διασκέδαση και τη χαλάρωσή θα σας δώσει την προοπτική που χρειάζεστε.

Ωροσκόπιο Σκορπιός: Διατηρήστε τις προσδοκίες σας, ιδιαίτερα σε αυτή τη σχέση. Δεν μπορείτε να ανεχτείτε δικαιολογίες ή κακή συμπεριφορά. Ξέρετε ότιαξίζετε μόνο το καλύτερο. Οπότε βεβαιωθείτε ότι και εσείς δίνετε το 100% του εαυτού σας.

Ωροσκόπιο Τοξότης: Έχετε ακόμη μερικούς άσους κρυμμένους στο μανίκι σας. Είναι ωραίο όταν δύο άνθρωποι σε μια ερωτική σχέση έχουν ακόμα την ικανότητα να εκπλήξουν (και να εκπλαγούν) ο ένας τον άλλον. Ωροσκόπιο Αιγόκερως: Δυσκολεύεστε να ξεκινήσετε; Ρωτήστε τη διαίσθησή σας και θα πάρετε τις απαντήσεις που χρειάζεστε. Όταν ο/η αγαπημένος/η σας σας ρωτήσει πού βρήκατε τη λύση, μην τους πείτε. Χαμογελάστε αινιγματικά. Μια μεγαλοφυία δεν αποκαλύπτει ποτέ τις πηγές της.

Ωροσκόπιο Υδροχόος: Μόνο και μόνο επειδή μιλάτε συγκρατημένα δε σημαίνει ότι δεν είστε 100% υποστηρικτικοί εκεί που πρέπει. Εάν ο/η σύντροφός σας δεν το αντιλαμβάνεται αυτό, θα πρέπει να του/της το εξηγήσετε. Ωροσκόπιο Ιχθύες: Αισθάνεστε ότι κυριολεκτικά μπορείτε να διαβάσετε το μυαλό του/της συντρόφου σας. Το περίεργο είναι ότι ακριβώς το ίδιο πράγμα σκέφτονται και εκείνοι για εσάς. Δεν αποκλείετε να έχετε και οι δύο δίκιο. Δεν είναι ωραίο να είστε με κάποιον που σας ξέρει τόσο καλά;

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments