Διεθνή

Αυτός ο φούρναρης βγάζει ψωμιά σε σχήμα ανδρικού μορίου

Αυτός ο φούρναρης βγάζει ψωμιά σε σχήμα ανδρικού μορίου
Το Legay Choc είναι ένας παριζιάνικος φούρνος στην καρδιά του Le Marais.

Το Le Marais είναι μία από τις ομορφότερες συνοικίες του Παρισιού.

Η περίφημη συνοικία, γνωστή και ως το «Παλιό Παρίσι», συνδυάζει άψογα την γοητεία και τον ρομαντισμό του παρελθόντος με την λειτουργικότητα και αμεσότητα ενός κέντρου πόλης.

Τοποθετείται ανάμεσα στο 3ο και 4ο διαμέρισμα του Παρισιού και θεωρείται μια από τις ωραιότερες γειτονιές για να μείνει κάποιος στο Παρίσι.

Αποτελεί εξαιρετική καθώς και αρκετά δημοφιλής περιοχή και γενικά ότι πιο κοντινό στο μεσαιωνικό Παρίσι μπορεί να υπάρξει.

Διαθέτει πολλά δημοφιλή αξιοθέατα, όπως την Παναγία των Παρισίων, το Κέντρο Πομπιντού, το Δημαρχείο του Παρισιού, την όμορφη πλατεία Place des Vosges, το Ιλ ντε λα Σιτέ και πολλά ακόμη μνημεία μεγάλου ιστορικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος.

Όμως τελευταία όλοι περνούν από τη διάσημη συνοικία για ένα ψωμάκι από το Legay Choc.

Το Legay Choc είναι ένας παριζιάνικος φούρνο στην καρδιά του Marais, στον οποίο τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά, καθώς τα σχήματα δεν θυμίζουν τα παραδοσιακά γαλλικά ψωμιά.

Αντί να σχηματίζει τη ζύμη στο αναμενόμενο σχήμα της μπαγκέτας, ο ιδιοκτήτης Richard Legay δημιουργεί μια μπαγκέτα σε σχήμα πeους, το οποίο ο ίδιος αποκαλεί το «μαγικό ραβδί»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments