Αθλητισμός

ΔΕΘ 2019: Η επίσκεψη Μητσοτάκη στα περίπτερα ΠΑΟΚ, Άρη και Ηρακλή

ΔΕΘ 2019: Η επίσκεψη Μητσοτάκη στα περίπτερα ΠΑΟΚ, Άρη και Ηρακλή
ΔΕΘ 2019: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πέρασε από τα περίπτερα των ομάδων της Θεσσαλονίκης και έλαβε αναμνηστικά δώρα από όλους.

ΔΕΘ 2019: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για την ομιλία του στην φετινή ΔΕΘ. Ο πρωθυπουργός της χώρας έκανε μια βόλτα στα περίπτερα της έκθεσης, ανάμεσα σε αυτά ήταν και των τριών μεγάλων ομάδων της πόλης. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε αρχικά το περίπτερο του Ηρακλή όπου τον υποδέχτηκαν στελέχη της ομάδας και του χάρισαν μια φανέλα με τον αριθμό 111, όσα και τα χρόνια του Συλλόγου.

Συνέχεια με Άρη και στο τέλος…ΠΑΟΚ

Στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης πέρασε από το περίπτερο του Άρη. Εκεί τον περίμενε ο ισχυρός άντρας της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ Θεόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος του χάρισε μια φανέλα που έγραφε «Prime Minister» και είχε τον αριθμό 1. «Για γούρι. Πέρσι ήρθατε και βγήκατε εσείς πρωθυπουργός και εμείς Ευρώπη” του είπαν χαριτολογώντας οι άνθρωποι του Άρη. “Άντε θα τα πούμε στο γήπεδο” είπε φεύγοντας ο πρωθυπουργός, αφήνοντας να εννοηθεί ότι κάποια στιγμή θα επισκεφτεί το Κλεάνθης Βικελίδης.

Για το τέλος άφησε τους πρωταθλητές ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός έφτασε στο περίπτερο του ΠΑΟΚ και εκεί τον περίμενε η δόξα του συλλόγου, Γιώργος Κούδας. «Ήσουν γουρλής την προηγούμενη φορά», είπε ο κ. Μητσοτακης προς τον Μεγαλέξανδρο του ποδοσφαίρου και πρόσθεσε: «Γρήγορα στο νέο γήπεδο. Θα έχετε την αμέριστη στήριξή μας να προχωρήσουμε γρήγορα». «Σας εύχομαι καλή δύναμη», του απάντησε ο κ. Κουδας, δίνοντας του μια πλακέτα με το σήμα της ομάδας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments