Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα [16/03/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα [16/03/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα [16/03/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα [16/03/20].

κριός

Έχεις μια σέξι και διανοητική ενέργεια, που σε βοηθάει υπέροχα τη σχέση σου. Είναι απαραίτητο όμως να την εφαρμόζεις με μέτρο, για να μπορείς να διαχειρίζεσαι το πάθος σου. Η διάθεσή σου μπορεί να εναλλάσσεται, μεταξύ της λογικής και των φυσικών σου αναγκών. Αλλά αν συντηρείς την ενέργειά σου, θα σου εξασφαλίσει πως τίποτα δε θα ξεφύγει ώστε να γίνει έντονο ή υπερβολικό.

ταύρος

Αν είχες κρατήσει σκέψεις ή συναισθήματα για τον εαυτό σου εξαιτίας του φόβου να απελευθερώσεις με ένταση όλα όσα αισθάνεσαι, τότε θα αποφασίσεις να μιλήσεις γι’ αυτά τώρα. Η απρόσεκτη όμως επικοινωνία, θα οδηγήσει μόνο σε συγκρούσεις ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Η πρόοδος, εξαρτάται από το γεγονός ότι κάνεις τις απόψεις ή τα συναισθήματά σου ξεκάθαρα – αλλά επιτρέποντας ταυτόχρονα στο αντικείμενο του πόθου σου ν’ αναπνεύσει.

δίδυμοι

Η απρόσεκτη επικοινωνία πιθανότατα δεν είναι το στυλ σου, αλλά κάποιες φορές πέφτεις στο «τρυπάκι». Αν νιώσεις κάτι αγχωτικό ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου, τότε μην γίνεσαι ο καταλύτης για την αντιμετώπισή του. Καλύτερα προσπάθησε να υποκινήσεις μια ειλικρινή συζήτηση. Μπορείς να επιλέξεις την κατεύθυνση οποιασδήποτε συζήτησης. Γι’ αυτό επιλέγοντας να μιλήσεις με ευαισθησία, επιλέγεις σοφά.

καρκίνος

Τα ερωτικά σου θέματα, θα αποκτήσουν μια πιο συναισθηματική αίσθηση ή ποιότητα, τώρα. Μπορεί επίσης να νιώσεις πως φιλοσοφείς περισσότερο τις μελλοντικές ερωτικές σου περιστάσεις. Οι ερωτικές πεποιθήσεις για τη σχέση σου, βρίσκονται σε φάση αναβάθμισης αυτό το διάστημα. Θα αισθανθείς περισσότερο εμπνευσμένη, όταν κατανοήσεις τις νέες ανάγκες και τις επιθυμίες σου.

λέων

Θα νιώσεις πως πρέπει ν’ ασχοληθείς εσπευσμένα με τα ερωτικά σου αυτό το διάστημα, κάτι που θα σε σπρώξει να γίνεις πιο ενεργητική. Η επείγουσα ανάγκη όμως, μπορεί να γίνει ανυπομονησία… και πολλές φορές να οδηγεί σε απερισκεψία, αν δεν είσαι προσεκτική. Μπορεί να υπάρχει κάτι που θέλεις να δοκιμάσεις ή να πειραματιστείς στ’ όνομα της αγάπης. Αλλά η βιασύνη για να επιτευχθεί ένα αποτέλεσμα, δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να τον δοκιμάσεις.

παρθένος

Αν είχες δουλέψει τη σχέση σου το προηγούμενο διάστημα, τότε άφησέ τη να εξελιχθεί τώρα. Η βελτίωση της τρέχουσας ερωτικής σου κατάστασης, μπορεί να απαιτήσει να κοιτάξεις για λίγο προς τα πίσω, στις προηγούμενες εμπειρίες σου. Δεν χρειάζονται υπερβολικές κινήσεις ή βιαστικές λύσεις. Διατήρησε τα πράγματα γλυκά και απλά. Μια μικρή τροποποίηση σε ό, τι έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα παλαιότερα, θα μπορούσε να το κάνει και τώρα.

ζυγός

Η αγάπη, ο ρομαντισμός και η οικειότητα δεν χρειάζεται να μπουν σε δεύτερη μοίρα, εξαιτίας άλλων προτεραιοτήτων σου τώρα. Ακόμα κι αν πιστεύεις ότι το πρόγραμμά σου δεν σου επιτρέπει να τα απολαύσεις τον τρόπο που θέλεις, θα μπορούσε η ερωτική σου ζωή, να σου προσφέρει την άνεση και την ασφάλεια που χρειάζεσαι. Αν δεν μπορείς να βρεις χρόνο…προσπάθησε να τον βρεις. Άνοιξε το μυαλό και την καρδιά σου.

σκορπιός

Τα ερωτικά σου μπορεί να είναι ενοχλητικά ή να σε αναστατώνουν… ειδικά αν το μυαλό σου είναι αποφασισμένο να επαναλάβει ένα αμήχανο επεισόδιο από το παρελθόν. Αν κι αυτός ο προβληματισμός δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο, υπάρχει μια προηγούμενη ερωτική εμπειρία που μπορεί να ρίξει χρήσιμο φως σε ένα τωρινό ρομαντικό σενάριο. Κοίταξε στο παρελθόν με σιγουριά…. και μάθε.

τοξότης

Μια έντονη συζήτηση με το ταίρι σου ή μ’ αυτόν που θέλεις να έρθεις πιο κοντά, δε θα χρειαστεί ιδιαίτερη ενθάρρυνση για να ξεκινήσει. Αλλά αν τα πράγματα παραμείνουν ανάλαφρα ή βαρύνει η ατμόσφαιρα, αυτό θα εξαρτηθεί από σένα. Αν επιλέξεις την ευαισθησία και την ευφυΐα πάνω από την τριβή ή την αντίθεση, τότε θα δημιουργήσεις ένα άνετο καταφύγιο, που θα σε προφυλάσσει από οποιαδήποτε καταιγίδα.

αιγόκερως

Τα ερωτικά σου αυτό το διάστημα θ’ απαιτήσουν σημασία στη λεπτομέρεια. Μπορείς να πειθαρχήσεις για να εξασφαλίσεις ότι κάτι θα αξιολογηθεί τόσο ουσιαστικά και βαθιά, όσο χρειάζεται. Πρέπει να πιστέψεις πως δε θα σκοτώσεις τη μαγεία στη σχέση σου, αν δείξεις την πρέπουσα επιμέλεια σ’ ένα ερωτικό ζήτημα. Η πλήρης εστίαση, μπορεί να είναι ο μόνος τρόπος για να βελτιωθεί η κατάσταση.

υδροχόος

Κοιτάζοντας βαθιά μέσα σου, μπορεί να ανακαλύψεις πράγματα για τον εαυτό σου. Αυτό που ανακαλύπτεις θα σου δώσει την εικόνα ή την απάντηση που χρειάζεσαι σ’ ένα ερωτικό σου θέμα. Θα διαπιστώσεις επίσης ότι υπάρχει περισσότερη αγάπη, σεβασμός και θαυμασμός στον κόσμο σου, απ’ ότι πίστευες. Αν αυτό σε ενθαρρύνει να υιοθετήσεις μια στάση ευγνωμοσύνης, τότε να είσαι βέβαιη, πως θα λειτουργήσει υπέροχα στην ερωτική σου ζωή.

ιχθύες

Η σκέψη για αυτά που θέλεις να βελτιώσεις στα ερωτικά σου γενικά, ή στη σχέση σου ειδικότερα, είναι ένα πράγμα. Γιατί μπορείς να μοιραστείς μια σειρά από φανταστικές ιδέες με το ταίρι σου. Αν όμως δεν το κάνεις, τότε η πρόοδος που επιθυμείς θα μοιάζει με χίμαιρα. Μην αφήνεις την αδικαιολόγητη έλλειψη εμπιστοσύνης να σε κρατάει πίσω από την επίτευξη του παθιασμένου δυναμικού σου. Πίστεψε πως το «έχεις».

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments