Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Κυριακή [5/04/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Κυριακή [5/04/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Κυριακή [5/04/20].

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Κυριακή [5/04/20].

κριός

Δεν χρειάζεται να ζητήσεις βοήθεια από κανέναν, για τα ερωτικά σου διλήμματα. Το ένστικτό σου σίγουρα δεν θα σε απογοητεύσει και αξίζει να του δείξεις περισσότερη εμπιστοσύνη, από ό, τι του δίνεις. Εμπιστέψου το τώρα. Είναι το εισιτήριό σου για να μπορέσεις να δεις ξεκάθαρα, την πορεία της ερωτικής σου ζωής.

ταύρος

Εξέτασε αν είναι απαραίτητο να προσέχεις αυτά που λες ή αποκαλύπτεις τώρα, στον εραστή σου. Όσο κι αν σου είναι δύσκολο να το κάνεις, θα μπορέσεις να εντοπίσεις τουλάχιστον ένα λόγο, για να καταστείλεις ορισμένα από τα συναισθήματά σου. Πρέπει όλα, να τα αξιολογείς με ορθολογισμό. Δώσε στον εαυτό σου το χρόνο και το χώρο που χρειάζεται, για να το κάνεις.

δίδυμοι

Ο αυθορμητισμός θα λύσει το πρόβλημα, όπου η ρουτίνα έχει αποκτήσει πολύ ισχυρή βάση στη σχέση σου… και θα πάψει να αποτελεί πρόβλημα. Μπορεί επίσης να είναι καιρός να αναδείξεις την επαναστατική σου πλευρά! Η καρδιά σου ξέρει γιατί είναι απαραίτητο να γίνεις πιο τολμηρή στ’ όνομα της αγάπης. Τώρα έχεις την ευκαιρία να τολμήσεις!

zodia-love-erotas-zevgari4-1200x798

καρκίνος

Αν έχει περάσει καιρός από τότε που μίλησες μέσα από την καρδιά σου στο ταίρι σου, τότε σου δίνεται η ευκαιρία να το επαναλάβεις τώρα. Θα διαπιστώσεις, πως τονίζοντας κάποιες απόψεις σου ή εκφράζοντας τα συναισθήματά σου, θα είναι πολύ εύκολο σήμερα. Μην ρωτάς γιατί. Αν υπάρχει κάτι που περίμενες καιρό να πεις στο ταίρι σου, αυτό το διάστημα θα δεις πως τα λόγια σου θα μεταφέρουν με τον καλύτερο τρόπο, τα συναισθήματά σου.

λέων

Μπορεί να αντιμετωπίσεις μια σύγχυση ή μια αβεβαιότητα με τα ερωτικά σου θέματα σήμερα. Είναι επίσης πιθανό τα μικτά μηνύματα που στέλνεις ή λαμβάνεις, να τα τροφοδοτήσουν και τα δύο. Γι’ αυτό ίσως είναι χρήσιμο να αποστασιοποιηθείς από μια συναισθηματικά καθοδηγούμενη διαδικασία, για να ξεκαθαρίσεις τις σκέψεις σου. Μια μικρή απόσταση, θα σε βοηθήσει να συνέλθεις γρηγορότερα, απ’ ότι νομίζεις.

παρθένος

Αν εντείνεται η επιθυμία σου να εκφράσεις στον εραστή σου τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου, μην το αγνοήσεις. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ανοίξεις τις συναισθηματικές σου καταπακτές και να εστιάσεις με πεποίθηση, στο όραμα αυτού που θα ήθελες να ζήσεις στη σχέση σου. Είναι επίσης καιρός να σκεφτείς περισσότερο τις φυσικές σου ανάγκες, και να τις ικανοποιήσεις.

ζυγός

Ίσως χρειαστεί να προσπαθήσεις περισσότερο απ’ ότι πίστευες, για να ενθαρρύνεις το ταίρι σου, να αποκαλύψει όσα σκέφτεται. Οι πιθανότητες βέβαια είναι, να έχεις ήδη καταλάβει περίπου, τι σκέφτεται. Αν μπορέσεις να βρεις μια λύση – ίσως χρησιμοποιώντας τις κατάλληλες λέξεις – θα μπορέσεις να τον καθησυχάσεις.

σκορπιός

Έχε το μυαλό και τα μάτια σου ανοικτά για μια ευκαιρία που θα παρουσιαστεί, για να ζήσεις μια αισθησιακή εμπειρία. Είτε σκέφτεσαι να ξεκινήσεις μια σχέση είτε επιθυμείς να ενισχύσεις την ήδη υπάρχουσα, τότε κάτι βαθύ μπορεί να αντικαταστήσει αυτό που κινδυνεύει να γίνει ρηχό κι επιφανειακό ανάμεσά σας.

τοξότης

Δεν πρέπει να αποθαρρυνθείς από την ανάγκη να υιοθετήσεις μια ρεαλιστική προοπτική στις τρέχουσες περιστάσεις της ερωτικής σου ζωής. Προσπάθησε να δεις αυτό που συμβαίνει, σαν ευκαιρία για να εστιάσεις σε αυτό που πραγματικά έχει σημασία για σένα και να εντοπίσεις την αλήθεια, μέσα σε αυτό. Θα μπορέσεις έτσι να αποκαταστήσεις τις ισορροπίες στη σχέση σου, όπου είχαν αρχίσει να δημιουργούνται προβλήματα. zodia-love-erotas-zevgari-1200x801

αιγόκερως

Αν αποφασίσεις να δραστηριοποιηθείς περισσότερο με τα ερωτικά σου και πάψεις ν’ αντιδράς στο παραμικρό, τότε αναμένεται να βιώσεις κάτι πολύ ευχάριστο. Δε χρειάζεται βέβαια η στάση σου να είναι ιδιαίτερα σοβαρή. Μπορείς να εντοπίσεις τη διαφορά ανάμεσα στο «προτείνω» και στο «απαιτώ». Το μόνο που χρειάζεσαι, είναι ευγένεια και πειστικότητα.

υδροχόος

Αν είσαι ιδιαίτερα ανυπόμονη ή έχεις μεγάλη ένταση, φρόντισε να ηρεμήσεις, αυτό το διάστημα. Σκέψου πως αυτό που σε κάνει ν’ ανυπομονείς αν συνέβαινε με συνοπτικές διαδικασίες, θα σ’ έκανε περισσότερο ευτυχισμένη? Το να επιτρέψεις σε ό,τι εξελίσσεται, να έχει λίγο περισσότερο χρόνο για να ξετυλιχθεί σωστά….. θα το κάνει ακόμη πιο συναρπαστικό, όταν ολοκληρωθεί. Προσπάθησε λοιπόν να αποκτήσεις, περισσότερη υπομονή.

ιχθύες

Μπορεί να χρειαστεί να επανεξετάσεις το πώς ήταν η σχέση σου στο παρελθόν, για να μπορέσεις να την αλλάξεις προς το καλύτερο. Για να κάνεις όμως θετικές αλλαγές, είναι σημαντικό να αποδεχτείς ότι υπάρχει κάτι που δεν γνωρίζεις…τουλάχιστον αρκετά. Ό, τι συνέβαινε παλαιότερα, θα σε βοηθήσει να το εντοπίσεις. Στη συνέχεια, μπορείς να κάνεις κάποιες ερωτήσεις στο ταίρι σου, που θα σε οδηγήσουν σε μια πολύτιμη ανακάλυψη!

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments