Πολιτική

Μητσοτάκης: Θα συναντηθεί με τον Πομπέο και μετά ομιλία στη Βουλή

Μητσοτάκης: Θα συναντηθεί με τον Πομπέο και μετά ομιλία στη Βουλή
Μητσοτάκης: Ο κ. Μητσοτάκης θα έχει στις 8:30 το πρωί πρόγευμα εργασίας με τον πρώην υπουργό Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Μάικ Πομπέο.

Ο κ. Μητσοτάκης θα έχει στις 8:30 το πρωί πρόγευμα εργασίας με τον πρώην υπουργό Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Μάικ Πομπέο. Στις 12:00 ο πρωθυπουργός θα μιλήσει στη Βουλή, στο πλαίσιο της συζήτησης που γίνεται ύστερα από αίτημά του, σύμφωνα με τον άρθρο 142Α του Κανονισμού της Βουλής, με αντικείμενο την ενημέρωση του Σώματος σχετικά με τις κοινωνικές πολιτικές της κυβέρνησης.

Στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου μίλησε ο πρωθυπουργός

Ηχηρό μήνυμα στην Τουρκία έστειλε από το βήμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης. «Η Ελλάδα δεν πρόκειται να ανεχθεί καμία αμφισβήτηση της εδαφικής κυριαρχίας και της εθνικής ακεραιότητας και είμαι βέβαιος ότι θα σας έχουμε συμπαραστάτες» ανέφερε. Ο πρωθυπουργός έκανε αναφορές και στο δημοψήφισμα του 2015 που είχε πραγματοποιηθεί τέτοια μέρα σήμερα.
“Τέτοιες μέρες το 2015 η Ελλάδα βρέθηκε ένα βήμα από τον γκρεμό της εξόδου από το ευρώ. Την κοινωνία της τότε χτυπούσαν αλλεπάλληλα τυφλού και διχαστικού λαϊκισμού. Σαν σήμερα στις 5 Ιουλίου του 2015 διεξαγόταν ένα δημοψήφισμα που λίγο έλειψε να δώσει τη χαριστική βολή και μόνο μπροστά το φάσμα της άτακτης χρεοκοπίας η τότε κυβέρνηση έκανε πίσω” σημείωσε χαρακτηριστικά.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments