Πολιτική

Στην Αρμενία ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Νίκος Δένδιας – Ποιους θα συναντήσει τη Δευτέρα

Στην Αρμενία ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Νίκος Δένδιας – Ποιους θα συναντήσει τη Δευτέρα
Θέματα περαιτέρω ενίσχυσης της αμυντικής συνεργασίας Ελλάδας και Αρμενίας αναμένεται να συζητηθούν κατά τη συνάντηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Δένδια

Θέματα περαιτέρω ενίσχυσης της αμυντικής συνεργασίας Ελλάδας και Αρμενίας αναμένεται να συζητηθούν κατά τη συνάντηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Δένδια, και του Αρμένιου ομολόγου του, Σούρεν Παπικιάν. Με τον κ. Δένδια να μεταβαίνει στην Αρμενία τη Δευτέρα (4/3) κατόπιν πρόσκλησης του Παπικιάν.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, κατά τη μεταξύ τους συνάντηση θα συζητηθούν θέματα περαιτέρω ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας, όπως και οι εξελίξεις σε περιφερειακά και διεθνή ζητήματα στον τομέα της Ασφάλειας και Άμυνας. Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο Ερεβάν, ο κ. Δένδιας θα γίνει δεκτός από τον πρωθυπουργό της Αρμενίας Νικόλ Πασινιάν, ενώ θα συναντηθεί με τον υπουργό Εξωτερικών, Αραράτ Μιρζογιάν.Τέλος, θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο της Αρμενικής Γενοκτονίας.

Υπενθυμίζεται ότι η συνάντηση των δύο υπουργών Εθνικής Άμυνας είναι η δεύτερη η οποία λαμβάνει χώρα, σε σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς είχε προηγηθεί η συνάντηση των κ.κ. Δένδια και Παπικιάν στην Αθήνα, στις 14 Δεκεμβρίου 2023.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments