Video

Κατερίνα Καρατζοπούλου: Η εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά της (vid)

Κατερίνα Καρατζοπούλου: Η εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά της (vid)
Η αλλαγή που έκανε η Κατερίνα Καρατζοπούλου είναι μοναδική και η ίδια μοιάζει τρομερά χαρούμενη για αυτό.

Συνάντησα εντελώς τυχαία την Κατερίνα Καρατζοπούλου στο κομμωτήριο και ομολογουμένως με άφησε άφωνη το γεγονός πως άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της επαναφέροντάς το στο καστανό. Πραγματικά της πάει πολύ, άλλωστε είναι μια πολύ όμορφη νέα κοπέλα με αριστοκρατικά χαρακτηριστικά.

Όπως θα δεις και εσύ παρακάτω, η Κατερίνα έχει αποκτήσει ένα πολύ λαμπερό καστανό μαλλί που ταιριάζει με τα μάτια και την επιδερμίδα της.

Όπως είπε και η ίδια ήθελε να κάνει μια αλλαγή στα μαλλιά της τόσο για την ίδια όσο και για τις ανάγκες του ρόλου της στα «Χτυποκάρδια στο θρανίο».

Πήρε τη απόφαση μέσα σε λίγα λεπτά και η επαναφορά του δικού της φυσικού χρώματος την απελευθέρωσε.

Προκειμένου να φύγει το χάλκινο που είχε χρειάστηκε να μείνει 8 ώρες στο κομμωτήριο για  να γίνει αποχρωματισμός ώστε φύγει εντελώς το προηγούμενο χρώμα.

Γενικά, της αρέσει να κάνει αλλαγές και να πειραματίζεται και οι γύρω της έχουν αποδεχτεί πως μπορεί να ξυπνήσει και να αποφασίσει να κάνει κάτι extreme είτε γιατί συνάδει με την ψυχολογία της, είτε γιατί ένας ρόλος το επιτάσσει.

Είναι από τις γυναίκες που δεν έχει πρόβλημα να ξυρίσει τα μαλλιά της και να τσαλακωθεί.

Μάλιστα δήλωσε πως είναι κάτι που το κάνουν όλοι οι ηθοποιοί που θέλουν να μπουν στο πετσί του ρόλου τους όπως η Ornella Muti στην ταινία «Το κορίτσι από την Τεργέστη » όπου αναγκάστηκε να το υποστεί για τις ανάγκες του ρόλου.

Αν και ήρεμη στην καθημερινότητά της, όταν μιλάει για την υποκριτική τα μάτια της λάμπουν και ξαφνικά μεταμορφώνεται σε μια γυναίκα που έχει αστείρευτη θέληση και πάθος για τη δουλειά της.

Άλλωστε και η ίδια έχει κάθε λόγο να παθιάζεται με ό,τι και αν καταπιάνεται γιατί είναι επαγγελματίας, έχει σεβασμό και ακούει με προσοχή τις συμβουλές των σκηνοθετών καθώς και ηθοποιών που έχουν κάνει μια μεγάλη διαδρομή.

Ονειρεύεται να φτάσει ψηλά με αργά και σταθερά βήματα και πιστεύω πως θα καταφέρει να αναδείξει το ταλέντο της και το εύρος των ικανοτήτων της τόσο στην υποκριτική, όσο και στη μουσική και το τραγούδι!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments