Video

Survivor spoiler διαρροή: Ποιος θα κερδίσει απόψε (11/6/19) το έπαθλο (vid)

Survivor spoiler διαρροή: Ποιος θα κερδίσει απόψε (11/6/19) το έπαθλο (vid)
Το Survivor συνεχίζεται και οι δύο ομάδες δίνουν μάχη για ένα ακόμη σημαντικό έπαθλο. Δείτε τι αναφέρουν τα πρώτα spoiler για το αποψινό επεισόδιο. Υπάρχει ήδη μία διαρροή που δίνει τον νικητή.

Οι δύο ομάδες του Survivor θα δώσουν ακόμη μία σκληρή μάχη για ένα αγώνισμα επάθλου που κάνεις δεν θέλει να χάσει. Στο αποψινό αγώνισμα, άσπρη και μαύρη ομάδα θα αγωνιστούν σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης για το έπαθλο των προμηθειών και ήδη κυκλοφορούν spoiler στο διαδίκτυο που δίνουν τον νικητή. Σύμφωνα με τη διαρροή λοιπόν, όλα δείχνουν ότι η ανεβασμένη διάθεση της άσπρης ομάδας μετά και το ταξίδι που κέρδισε για την Κούβα, θα την βοηθήσει να παίξει καλύτερα απόψε, δίνοντας της έτσι τον πρώτο λόγο στη νίκη.

✈️Το μαγικό έπαθλο της Κούβας στο επόμενο επεισόδιο του #SurvivorGR στον #SkaitvGR

Gepostet von Survivor Greece am Montag, 10. Juni 2019

Survivor: Η δυσάρεστη έκπληξη στη Δαλάκα

Για ένα ταξίδι στην Κούβα αγωνίστηκαν οι δύο ομάδες στο επεισόδιο της Δευτέρας του Survivor, όμως ο Σάκης Τανιμανίδης επιφύλαξε μία δυσάρεστη έκπληξη στην Κατερίνα Δαλάκα. Ο παρουσιαστής τής ανακοίνωσε ότι, σε περίπτωση που νικήσει η μαύρη ομάδα, η ίδια δεν θα μπορέσει να ταξιδέψει, καθώς το διαβατήριό της λήγει σε λιγότερο από έξι μήνες.

«Για να ταξιδέψεις στην Κούβα χρειάζεται να έχεις τουλάχιστον έξι μήνες μέχρι τη λήξη του διαβατηρίου σου» της εξήγησε και η Κατερίνα δεν έκρυψε τη στενοχώρια της.

https://www.facebook.com/SurvivorGreece/videos/379350212699015/?v=379350212699015

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments