Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [19/01/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [19/01/21]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τρίτη [19/01/21].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τρίτη [19/01/21].

Κριός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δείχνει πόσο περίπλοκες είναι οι σχέσεις. Από τη μία πλευρά θέλετε να προχωρήσετε σε μια νέα σχέση γιατί βλέπετε πολλές δυνατότητες στο μέλλον, και προκαλεί την περιέργειά σας. Από την άλλη πλευρά, ένα άτομο από το παρελθόν επανέρχεται στην ζωή σας και δεν είστε σίγουροι αν θέλετε να του δώσετε άλλη μια ευκαιρία. Εμπιστευτείτε την καρδιά σας!

Ταύρος 

Παρόλο που συνήθως είστε πολύ προσεκτικοί και δεν βιάζεστε ποτέ – εκτός εάν αισθάνεστε ότι θα χάσετε τον στόχο σας, αυτή τη φορά μπορεί να δυσκολευτείτε να καταλήξετε ποια κατεύθυνση θέλετε να ακολουθήσετε. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να μιλήσετε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να του πείτε πώς αισθάνεστε – απλά δεν θέλετε να πληγωθείτε ξανά.

Δίδυμοι

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει ένα διπλό μήνυμα. Αισθάνεστε ότι έλκεστε από ένα συγκεκριμένο άτομο, αλλά δεν είστε σίγουροι για το πώς θα πρέπει να συμπεριφερθείτε. Θέλετε να απολαύσετε το αρχικό στάδιο της γνωριμίας, αλλά δεν μπορείτε να σταματήσετε να σκέφτεστε όλα όσα πήγαν στραβά στην τελευταία σας σχέση. Δώστε σε αυτό το άτομο μια ευκαιρία.

Καρκίνος

Δεν συνηθίζετε να κάνετε τίποτα αν δεν το σκεφτείτε πολύ προσεκτικά και δεν κατανοήσετε όλες τις λεπτομέρειες. Ωστόσο, το τρέχον πλανητικό σκηνικό θα σας φέρει μπροστά σε κάποιο δίλημμα. Όσο περισσότερο το σκέφτεστε, τόσο περισσότερο θα μπερδεύεστε. Απλά ηρεμήστε, πάρτε μια βαθιά ανάσα και αφήστε τα πράγματα να πάρουν τον δρόμο τους.

Λέων 

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας παρακινεί να πάρετε τον χρόνο σας. Ούτως ή άλλως δεν είστε σίγουροι αν η χρυσή ευκαιρία που έχετε μπροστά σας σας ενδιαφέρει πραγματικά. Μάλλον θα χρειαστεί να βγείτε ένα-δυο ραντεβού με αυτό το άτομο για να καταλήξετε σε ένα συμπέρασμα.

Παρθένος

Αν σήμερα βγείτε το πρώτο σας ραντεβού με κάποιον, καλό θα είναι να κρατάτε μικρό καλάθι. Μπορεί να μην υπάρχει η φυσική έλξη που περιμένατε αλλά τουλάχιστον θα απολαύσετε την συζήτησή σας. Μπορεί επίσης να ανακαλύψετε ότι έχετε πολλά κοινά μεταξύ σας. Αφιερώστε χρόνο για να μάθετε τι σας αρέσει και τι όχι και να γνωρίσετε ο ένας τον άλλον καλύτερα.

Ζυγός 

Παραδόξως, ο έρωτας δεν θα είναι το πιο συναρπαστικό πράγμα στην ζωή σας τώρα. Ωστόσο, σίγουρα σας προσφέρει τροφή για σκέψη. Έχετε διάθεση να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση με τον/την αγαπημένο/η σας για τα μελλοντικά σας σχέδια και τις υποχρεώσεις σας. Δεν χρειάζεται να βαρύνετε πολύ το κλίμα.

Σκορπιός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να είστε ακόμη πιο σοβαροί από το συνηθισμένο. Εάν εσείς και το ταίρι σας έχετε σκοπό να επισημοποιήσετε την σχέση σας, σήμερα θα θελήσετε να το συζητήσετε και να σκεφτείτε τις ενδεχόμενες συνέπειες. Ωστόσο, μόλις δείτε ότι θα λειτουργήσει, μπορείτε να χαλαρώσετε και να το γιορτάσετε.

Τοξότης 

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να διακόψετε οποιαδήποτε προσπάθεια αφορά τον έρωτα. Κάποιο άτομο με το οποίο νομίζατε ότι έχετε μια ιδιαίτερη σχέση φέρεται αδιάφορα. Μην το πάρετε ως σημάδι ότι θέλει να διακόψει την σχέση σας. Απλά περνά μια περίοδο εσωτερικής αναταραχής και χρειάζεται χρόνο για να σκεφτεί τι συμβαίνει. Δείξτε υπομονή.

Αιγόκερως

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό μειώνει τον ενθουσιασμό σας για μια συγκεκριμένη σχέση, αλλά μην αφήσετε αυτό να σας εμποδίσει να της δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία. Εάν αισθάνεστε απογοητευμένοι και χρειάζεστε κάποιες διαβεβαιώσεις, ίσως είναι καιρός να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση με αυτό το άτομο.

Υδροχόος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό φέρνει μερικά εμπόδια στην σχέση σας. Έχουν γίνει πολλά τον τελευταίο καιρό και νιώθετε κουρασμένοι. Θα κάνει καλό και στους δυο σας να περάσετε λίγο χρόνο χώρια και να απασχοληθεί ο καθένας με τα δικά του θέματα. Θα σας κάνει καλό. Όταν βρεθείτε ξανά μαζί, θα νιώθετε σαν να κάνετε μια νέα αρχή.

Ιχθύες

Σήμερα θα βρεθείτε μπροστά σε ένα δίλημμα. Είτε έχετε να διαλέξετε ανάμεσα σε δύο άτομα που δείχνουν πολύ ερωτευμένα μαζί σας είτε το ένα από αυτά σας στέλνει ανάμεικτα μηνύματα. Από την μια αισθάνεστε να πετάτε στα σύννεφα και από την άλλη οδηγείστε στην μελαγχολία. Αφήστε το να περάσει. Αυτή την στιγμή δεν είστε στην κατάλληλη ψυχική κατάσταση για να πάρετε μια απόφαση.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments