Video

Survivor spoiler 23/5: Η νικήτρια ομάδα

Survivor spoiler 23/5: Η νικήτρια ομάδα
Survivor spoiler 23/5: Δυνατές συγκινήσεις φέρνει το νέο επεισόδιο του Survivor.

Το νέο spoiler του Survivor για το σημερινό επεισόδιο (23/5), αναφέρεται στην ομάδα που θα πάρει τη νίκη στο αγώνισμα. Παράλληλα σαρωτικές αλλαγές ετοιμάζει ο Ατζούν.

Survivor spoiler 23/5: Αλλαγή στις ομάδες

Απόψε θα έχουμε ξανά δύο νέες ομάδες, όπως αναφέρουν οι νέοι κανόνες του Survivor, κάτι που ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα ο Γιώργος Λιανός. Στους Κόκκινους θα έχουμε τους  Σάκη Κατσούλη, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Ελένη Χαμπέρη και Τριαντάφυλλο, ενώ στους Μπλε τους Ηλία Μπόγδανο, Γιώργο Ασημακόπουλο, Καρολίνα, Κόρο. Survivor spoiler 23/5

Survivor spoiler 23/5: Τι είδαμε στο τρέιλερ

Στα πρώτα πλάνα του επεισοδίου της Κυριακής, βλέπουμε πως ο Τριαντάφυλλος είναι και πάλι στο επίκεντρο της προσοχής. Καρολίνα, Ασημακόπουλος και Ηλίας φαίνεται πως έχουν στήσει «μέτωπο» κατά του Ντάφυ και εκδηλώνονται σε κάθε ευκαιρία. Η Κάρολ, μάλιστα τονίζει πως «Από τη στιγμή, που το Survivor γύρισε σε ατομικό επίπεδο, ο Τριαντάφυλλος αναστήθηκε, βγήκε ο Λάζαρος. Επανήλθε; Επανήλθε! Μάλλον βρήκε δύναμη ψυχής». «Απλά θα ‘πρεπε να ντρέπεται», λέει ο Ασημακόπουλος για τον τραγουδιστή ενώ ο Ηλίας είναι έξαλλος: «Μας λέει μεσ’ τη μούρη μας είστε ηλίθιοι, είστε βλάκες. Είναι άδικο, είναι Α-Δ-Ι-Κ-Ο. Μας πνίγει».

Λίγο πριν το αγώνισμα επάθλου η τριάδα των Μπλε επιτίθεται στον Κόκκινο Τριαντάφυλλο. Ηλίας και Ασημακόπουλος έχουν υστερική αντίδραση όπως φαίνεται καθαρά και στο βίντεο. Σε ό,τι αφορά τον στίβο μάχης τώρα, φαίνεται πολύ απαιτητικός, μακρύς και χρειάζεται ταχύτητα και αντοχές. Η Καρολίνα στέκεται άτυχη. Στο τρέιλερ τη βλέπουμε να σκοντάφτει σε ένα εμπόδιο και χτυπάει. Η αντίδρασή της δείχνει ότι δεν πρόκειται για κάτι απλό. Μένει να φανεί εάν αυτό θα την επηρεάζει ή εάν θα τη θέσει νοκ άουτ για κάποιες μέρες.

Survivor spoiler 23/5: Η ομάδα που κερδίζει

Οι δύο νέες ομάδες έχουν αρκετά καλή ισορροπία τόσο στις γυναίκες αλλά και στους άνδρες, με Κατσούλη, Μπογδάνο, Μαριαλένα και Καρολίνα να χωρίζονται. Ωστόσο ο Τριαντάφυλλος σίγουρα αποτελεί ένα μείον, ενώ παράλληλα ανοίγει νέο… πόλεμο με την ομάδα των Μπλε. Η κόκκινη ομάδα κάνει το παραπάνω απόψε και παίρνει το έπαθλο του φαγητού, δείχνοντας την ανωτερότητα της. Το σίγουρο είναι ότι όσο ο καιρός περνάει οι ανατροπές είναι όλο και περισσότερες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments