Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ για την επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στις πληγείσες περιοχές: Υποκριτική ευγνωμοσύνη στους πυροσβέστες

ΣΥΡΙΖΑ για την επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στις πληγείσες περιοχές: Υποκριτική ευγνωμοσύνη  στους πυροσβέστες

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για υποκριτική ευγνωμοσύνη του κ. Μητσοτάκη στους πυροσβέστες.

Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σχολιάζει την επίσκεψη του πρωθυπουργού στις πληγείσες περιοχές. Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για υποκριτική ευγνωμοσύνη του κ. Μητσοτάκη στους πυροσβέστες.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Ο κ. Μητσοτάκης μετά το χθεσινό κρεσέντο αλαζονείας και αυτοθαυμασμού για τα 20.000 στρέμματα στάχτης και τα δεκάδες κατεστραμμένα σπίτια, μετέβη σήμερα στις πληγείσες περιοχές με 15 συνοδευτικά και 5 θωρακισμένα.  Ίσως ο υπουργός του, που από χθες μοιράζει συγχαρητήρια στον εαυτό του δημοσίως, να τον ενημερώσει πως δεν μετέβη σε εμπόλεμη ζώνη, αλλά στην Πεντέλη.

Όσο για την υποκριτική ευγνωμοσύνη του στους πυροσβέστες που δίνουν τη μάχη με τις φλόγες με τεράστιες ελλείψεις, συνεπικουρούμενοι από αστυνομικούς με ποτιστήρια, φανταζόμαστε πως φέτος το Νοέμβριο που θα ζητάνε πάλι ενίσχυση της Πυροσβεστικής και κάλυψη των κενών, δεν θα βάλει όπως πέρυσι τα ΜΑΤ να τους πνίξουν στα χημικά.

Κυριάκος Μητσοτάκης στην Πεντέλη: «Είμαστε ευγνώμονες» στους πυροσβέστες

Τις πυρόπληκτες περιοχές από την πυρκαγιά που ξέσπασε στην Πεντέλη επισκέπτεται ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός έχει ζητήσει να προχωρήσουν γρήγορα οι διαδικασίες καταγραφής των ζημιών αλλά και η αποζημίωση των πληγέντων. Ο πρωθυπουργός βρέθηκε στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης το οποίο χρειάστηκε να εκκενωθεί λόγω της φωτιάς και συνομίλησε τόσο με πυροσβέστες, όσο και με υπαλλήλους του νοσοκομείου.

«Είμαστε ευγνώμονες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πρωθυπουργός προς τους πυροσβεστες, δίνοντάς τους συγχαρητήρια για το έργο και τη δουλειά τους. Σήμερα συνεχίζονται οι αυτοψίες και ο έλεγχος των κτιρίων στις πληγείσες περιοχές, από τους μηχανικούς του Υπουργείου Υποδομών και των Δήμων, ενώ χθες Τετάρτη έγιναν 30 αυτοψίες σε κτίρια. Από αυτά, τα 19 αφορούν σε κατοικίες, εκ των οποίων οι 4 έχουν κριθεί κατάλληλες για χρήση, 8 προσωρινά ακατάλληλες και 7 επικίνδυνες οι οποίες και θα επανελεγχθούν. Ελέγχθηκαν επίσης 7 επαγγελματικοί χώροι και αποθήκες, εκ των οποίων οι τρείς κρίθηκαν επικίνδυνοι για χρήση.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments