Video

Terminator Dark Fate: Η Σάρα Κόνορ επιστρέφει για να σώσει τον κόσμο (vid)

Terminator Dark Fate: Η Σάρα Κόνορ επιστρέφει για να σώσει τον κόσμο (vid)
Το Terminator Dark Fate είναι έτοιμο να επιστρέψει και αυτή τη φορά η Σάρα Κόνορ προσπαθεί να σώσει τον κόσμο μόνη της.

Το Terminator Dark Fate είναι η νέα ταινία του γνωστού franchise. Ο Τζέιμς Κάμερον έχει αναλάβει τον ρόλο του παραγωγού και ο Τιμ Μίλερ την σκηνοθεσία. Το μεγαλύτερο γεγονός της ταινίας είναι η επιστροφή της Σάρα Κόνορ που πλέον προσπαθεί να σώσει μόνη της τον κόσμο. Ουσιαστικά το Dark Fate αποτελεί τη συνέχεια των δύο πρώτων ταινιών, «Εξολοθρευτής» (1984) του Τζέιμς Κάμερον και η συνέχειά του, «Terminator 2: Judgment Day» (1991).

Πριν λίγο καιρό ο Κάμερον τόνισε ότι η ταινία “αποτελεί μια συνέχεια των δυο πρώτων ταινιών. Και θα προσποιηθούμε πως οι επόμενες ταινίες ήταν απλά ένα κακό όνειρο. Ή ένα εναλλακτικό σύμπαν, που είναι και πιο επιτρεπτό. Είναι περισσότερο παιδί του Τιμ αυτή η ταινία και η αλήθεια είναι ότι εγώ είχα αρκετούς ενδοιασμούς στην αρχή. Στο μόνο που επέμεινα είναι να την ανανεώσουμε έτσι ώστε να γίνει πιο προσιτή στο κοινό του 21ου αιώνα”, ήταν τα λόγια του.

Terminator Dark Fate: Δυναμική επιστροφή

Στο Dark Fate έχουμε την μεγάλη επιστροφή του χαρακτήρα της Σάρα Κόνορ. Το ρόλο έχει αναλάβει η Λίτα Χάμιλτον όπως είχε συμβεί και στις πρώτες δυο ταινίες της σειράς. Αυτή τη φορά  προσπαθεί να προστατέψει δυο γυναίκες που τις κυνηγάει ένα νέο είδος Εξολοθρευτή, τον οποίο υποδύεται ο Γκάμπριελ Λούνα.

Το τρέιλερ της ταινίας είδε το φως της δημοσιότητας και έχει σκορπίσει ενθουσιασμό στους φανς των ταινιών. Η αλήθεια είναι ότι οι προηγούμενες απόπειρες δεν ήταν και τόσο επιτυχημένες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments