Video

Τσουνάμι: 44 τραυματίες από τεράστιο κύμα σε πισίνα στην Κίνα (vid)

Τσουνάμι: 44 τραυματίες από τεράστιο κύμα σε πισίνα στην Κίνα (vid)
Τσουνάμι: Μία μηχανική βλάβη προκάλεσε το τεράστιο κύμα σε πισίνα στην επαρχία Jilin της Κίνας.

Τσουνάμι: Πανικός προκλήθηκε σε θαλάσσιο πάρκο στην επαρχία Jilin της Κίνας. Λόγω μηχανικής βλάβης στο σύστημα κυματισμού της πισίνας δημιουργήθηκε ένα τεράστιο κύμα, σαν τσουνάμι, παρασύροντας όσους βρίσκονταν μέσα στο νερό.

Οι παρευρισκόμενοι διασκέδαζαν και έπαιζαν στον νερό, όταν ο μηχανισμός ξαφνικά χάλασε και προκλήθηκε τσουνάμι 3 μέτρων. Το τεράστιο κύμα παρέσυρε τους πάντες στο πέρασμά του, την ίδια στιγμή που η πισίνα ήταν ασφυκτικά γεμάτη με κόσμο. Το βίντεο από το ατύχημα έχει κάνει τον γύρο του κόσμου, προκαλώντας σοκ σε όποιον το αντικρίζει.

Από το συμβάν τραυματίστηκαν 44 άνθρωποι. Ο υπεύθυνος του πάρκου δήλωσε ότι το πρόβλημα του μηχανισμού επιλύθηκε άμεσα και ότι μάλιστα, το πάρκο θα λειτουργήσει άμεσα.

Δείτε το τρομακτικό βίντεο από τη στιγμή του «τσουνάμι»:

Τσουνάμι σε παραλία του Ρίο παρασέρνει τα πάντα στο πέρασμά του

Τρόμος στην παραλία του Κάμπο Φρίο της Βραζιλίας, όταν ξαφνικά τεράστια κύματα παρέσυραν ανθρώπους, ομπρέλες, ξαπλώστρες και γενικά ότι βρήκαν μπροστά τους…

Οι λουόμενοι και τα παιδιά έπαιζαν, όταν ξαφνικά εμφανίστηκαν τα κύματα που παρέσυραν τα πάντα, ενώ καθώς έρχονταν από μακριά κάτι που φαίνεται στο βίντεο, δεν μπόρεσαν να εκτιμήσουν τις δυνάμεις του και μάλλον το διασκέδαζαν, για να μετατραπούν μετά τα γέλια σε κραυγές…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments