Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη (15/10/19)

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη (15/10/19)
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Τρίτη (15/10/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Τρίτη (15/10/19).

  • Κριός

Σήμερα δοκιμάστε να προσεγγίσετε ένα ζήτημα που σας απασχολεί εδώ και καιρό, με άλλο τρόπο. Στην χειρότερη περίπτωση θα γελάσετε εσείς και το ταίρι σας με την έκβαση που θα πάρουν τα πράγματα. Στην καλύτερη, μπορεί να βρείτε μια καλή λύση σε κάποιο πρόβλημα και να τη χρησιμοποιείτε τακτικά.

  • Ταύρος

Μια ευκαιρία να συνεργαστείτε με τον/τη σύντροφό σας, μπορεί να έχει τόσο καλή κατάληξη που να θέλετε να το κάνετε τακτικά. Απλά να θυμάστε ότι μερικές φορές η αγάπη οδηγεί σε αναπάντεχα μονοπάτια. Να είστε ανοιχτόμυαλοι.

  • Δίδυμοι

Σχετικά με αυτές τις μεγάλες, μπερδεμένες ιστορίες που συνηθίζετε να λέτε; Είναι αρκετά διασκεδαστικές – εξάλλου έχετε τον τρόπο σας με τα λόγια. Αλλά αυτή τη στιγμή θα ήταν καλύτερα να βρείτε έναν τρόπο να πείτε τα βασικά και να προχωρήσετε παρακάτω.

  • Καρκίνος

Μήπως ασχολείστε μόνο επιφανειακά με αυτή την καταπληκτική (και ειλικρινά περίεργη) ιδέα που ήρθε στον/στη σύντροφό σας; Γιατί βιάζεστε τόσο να την απορρίψετε; Μήπως επειδή είναι τόσο τρελή που μπορεί και να πιάσει;

  • Λέων

Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας θα βρείτε τον τρόπο να βοηθήσετε τους εαυτούς σας, αν προσφέρετε στήριξη σε άλλους. Συμμετέχετε σε μια εθελοντική οργάνωση και δωρίστε χρήματα για κάποιον κοινωφελή σκοπό. Αυτό θα δώσει και στους δυο σας μια νέα προοπτική και θα σας φέρει πιο κοντά.

  • Παρθένος

Μην κρατάτε κακίες – θάψτε το τσεκούρι του πολέμου. Αυτή η διαφωνία με τον/τη σύντροφό σας τελικά ήταν ανούσια. Αν δείτε τα πράγματα με μια άλλη προοπτική, το θέμα θα επιλυθεί εύκολα και με τη βοήθεια της καλής αστρικής ενέργειας.

  • Ζυγός

Είναι εύκολο για εσάς σήμερα να βρείτε καινούργιους τρόπους για να εκφράσετε τα οικεία σας συναισθήματα προς τον/την αγαπημένο/η σας. Απλά να έχετε στο μυαλό σας ότι, ενώ μπορεί να πιστεύετε ακράδαντα στις δηλώσεις που κάνετε σήμερα, αύριο θα έχετε εντελώς διαφορετικά συναισθήματα.

  • Σκορπιός

Είστε καλοί στο να μην δείχνετε τα συναισθήματά σας αλλά ήρθε η ώρα να το αλλάξετε αυτό. Αφήστε τον/τη σύντροφό σας να δει βαθιά μέσα σας. Ποιο το νόημα να βρίσκεστε σε μια σχέση, αν τα κρατάτε όλα μέσα σας και δεν αφήνετε ελεύθερο τον εαυτό σας;

  • Τοξότης

Δεν είστε ποτέ βαρετοί. Εκεί που ο/η σύντροφος σας νομίζει ότι σας έχει καταλάβει πλήρως, αποκαλύπτετε μια εντελώς νέα πλευρά του εαυτού σας. Σήμερα σας ενθαρρύνει να υιοθετήσετε έναν νέο χαρακτήρα, με διασκεδαστικά αποτελέσματα.

  • Αιγόκερως

Προχωρήστε μπροστά – πρωτοτυπήστε! Η πιο τρελή ιδέα που θα μπορούσατε να εφαρμόσετε σε μια συγκεκριμένη κατάσταση που αφορά και τους δυο σας, θα σας βοηθήσει να την αξιοποιήσετε στο έπακρο. Αυτό που χρειάζεστε τώρα, είναι μια εκπληκτική περιπέτεια. Θα εκπλαγείτε με τα αποτελέσματα.

  • Υδροχόος

Οι φίλοι σας χρειάζονται μερικές φορές τη βοήθειά σας και είστε κάτι περισσότερο από πρόθυμοι να τους τη δώσετε. Ωστόσο, τώρα δεν έχετε τη δυνατότητα. Μήπως μπορείτε να ζητήσετε από τον/την αγαπημένο/η σας να βοηθήσει αυτό τον φίλο σας;

  • Ιχθύες

Μήπως κάποιος από τους δύο σας ήταν κάπως απόμακρος τον τελευταίο καιρό; Αυτό είναι απόλυτα κατανοητό – εξάλλου υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να διευθετηθούν. Απλά να θυμάστε ότι δεν μετράει το προϊόν αλλά η διαδικασία.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments